Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops. Kijk voor de meest actuele workshops hieronder. 

Wil jij met een groep vriendinnen, collega’s of familie een workshop doen? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Workshops 2023

Voor aankomend jaar staan er al een aantal workshops gepland. Deze worden gegeven in mijn werkruimte in de Nieuwe Stad in Amersfoort. Onderstaand het aanbod en de bijbehorende data van de workshops:


Kerstkrans // €55,00
  • Woensdag 06-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
  • Donderdag 07-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
  • Zaterdag 09-12 // 10:00 – 12:00 (VOL!) // 14:00 – 16:00 (VOL!)
  • Zondag 10-12 // 10:00 – 12:00 (VOL!) // 14:00 – 16:00 (VOL!)
  • Woensdag 13-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
  • Donderdag 14-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
  • Dinsdag 19-12 // 19:00 – 21:00 (nog 2 plekjes beschikbaar)

Ook dit jaar zijn er diverse mogelijkheden om onder mijn begeleiding een mooie, eigen, unieke kerstkrans te maken. Ik zorg voor voldoende soorten groenmaterialen zoals Dennengroen, Pinus takken, diverse soorten Eucalyptus etc. Daarnaast ook diverse soorten natuurlijke decoratie materialen zoals bessen, dennenappels, mos etc. Om het geheel af te maken heb ik diverse soorten geverfde, natuurlijke materialen in kersttinten zoals goud, zilver en koper en een groot aanbod aan linten zodat je de krans thuis op kan hangen. 

Je maakt tijdens mijn workshop geen voorbeeld na, maar je mag helemaal los gaan met je eigen creativiteit. Na een korte uitleg van mij over hoe te beginnen en hoe op te bouwen, start je met je unieke creatie. Ik vind het belangrijk dat je naar huis gaat met een krans die past bij jou!  Uiteraard ben ik aanwezig om de juiste tips en tricks te geven zodat je naar huis gaat met een KEImooie kerstkrans. Wil je balletjes, lichtjes of andere (niet natuurlijke) decoratie in de krans? Neem dit vooral zelf mee! 

Deze workshop vindt plaats aan de Oude Fabriekstraat 7. 

Foto van Pinterest


Kerstboeket schikken in vaas  // €52,50
  • Woensdag 20-12 // 19:00 – 21:00 (nog 2 plekjes beschikbaar)
  • Donderdag 21-12 // 19:00 – 21:00

Op woensdag- en donderdagavond maak jij onder begeleiding van mij een mooi kerstboeket om tijdens de kerstdagen van te kunnen genieten. Omdat kerst dit jaar valt op maandag en dinsdag, zal de bos op zijn mooist zijn als je deze op woensdag of donderdag in de vaas zet. Ik zorg voor de mooiste, verse bloemen en (groen)materialen om een bos te kunnen maken waar jij blij van wordt! 

De workshop is inclusief een vaas, een prachtige bos bloemen, tips en tricks om iedere bos die je vanaf dan krijgt/koopt goed in de vaas te kunnen zetten én ik maak samen met jullie een handboeket om ook de korenschoof techniek te leren. 

Kortom: een leerzame avond waarbij je naar huis gaat met een los boeket en een boeket in een vaas

Deze workshop vindt plaats aan de Oude Fabriekstraat 14 in Amersfoort. 

Foto van Pinterest


Praktische informatie

Workshops vinden plaats in mijn atelier in Amersfoort of op het terrein van de Nieuwe Stad. Mijn atelier bevindt zich in de oude Prodentfabriek op het terrein van de Nieuwe Stad in Amersfoort (Oude Fabriekstraat 14, 3812 NR).  Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, fris en lekkers. Ik bied je professionele begeleiding, voldoende materialen en handige tips en tricks zodat jij je eigen stuk kunt maken en naar huis gaat met iets waar jij blij mee bent; uniek en handgemaakt! 

Aanmelden kan via de mail o.v.v. de workshop, de datum (evt. tijdstip), telefoonnummer, aantal personen, namen en e-mailadressen! In aanloop naar de workshop ontvang je van mij een e-mail met de laatste informatie. Na reservering ontvang je van mij de factuur. Na betaling is je reservering definitief! 

Parkeren kan naast de brandweer (gratis), in en om de Limburgsestraat (2 uur met blauwe parkeerschijf) of bij parkeergarage het Eemplein (betaald)

Geen tijd om naar de workshop te komen, maar wil je wel een mooie en unieke krans voor in je huis of aan de deur? Ik maak ook kransen op maat. Af te halen bij mijn studio in Amersfoort en overal in Nederland bezorgd. Bel of mail voor de mogelijkheden!