Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops. Kijk voor de meest actuele workshops hieronder. 

Wil jij met een groep vriendinnen, collega’s of familie een workshop doen? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Workshops 2024

Op dit moment staan er nog geen workshops gepland. 


Praktische informatie

Workshops vinden plaats in mijn atelier in Amersfoort of op het terrein van de Nieuwe Stad. Mijn atelier bevindt zich in de oude Prodentfabriek op het terrein van de Nieuwe Stad in Amersfoort (Oude Fabriekstraat 14, 3812 NR).  Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, fris en lekkers. Ik bied je professionele begeleiding, voldoende materialen en handige tips en tricks zodat jij je eigen stuk kunt maken en naar huis gaat met iets waar jij blij mee bent; uniek en handgemaakt! 

Aanmelden kan via de mail o.v.v. de workshop, de datum (evt. tijdstip), telefoonnummer, aantal personen, namen en e-mailadressen! In aanloop naar de workshop ontvang je van mij een e-mail met de laatste informatie. Na reservering ontvang je van mij de factuur. Na betaling is je reservering definitief! 

Parkeren kan naast de brandweer (gratis), in en om de Limburgsestraat (2 uur met blauwe parkeerschijf) of bij parkeergarage het Eemplein (betaald)

Geen tijd om naar de workshop te komen, maar wil je wel een mooie en unieke krans voor in je huis of aan de deur? Ik maak ook kransen op maat. Af te halen bij mijn studio in Amersfoort en overal in Nederland bezorgd. Bel of mail voor de mogelijkheden!