Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops. Kijk voor de meest actuele workshops hieronder. 

Wil jij met een groep vriendinnen, collega’s of familie een workshop doen? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


Workshops 2022

Voor aankomend voorjaar staan er al een aantal workshops gepland. Deze worden gegeven in mijn werkruimte in Amersfoort. Onderstaand het aanbod en de bijbehorende data van de workshops:


Voorjaarskrans // €52,50
  • Zondag 20-03-22 // 10:30 – 12:30 (nog 8 plekken vrij!)
  • Dinsdag 22-03-22 // 19:00 – 21:00 (nog 6 plekken vrij!)

Fleur je (voor)deur op met een zelfgemaakte voorjaarskrans. In een 2 uur durende workshop maak jij van diverse groen materialen en materialen in pasteltinten een mooie voorjaarskrans. Maak jouw krans af met voorjaarsbolletjes en zie letterlijk je krans per dag veranderen! 

*De krans kan uiteraard ook gemaakt worden om te laten liggen op de buitentafel!


Droogbloemenkrans // €50
  • Dinsdag 29-03-22 // 19:00 – 21:00

De trend van nu: droogbloemen. In een 2 uur durende workshop leer jij van de mooiste droogbloemen een krans maken voor in jouw interieur. Ga je voor veel kleur of kies je naturel tinten? Ik zorg voor diverse materialen zodat jij naar huis gaat met een krans die prachtig in je interieur past!

 

 


Voorjaarsboeket/Paasboeket schikken // €52,50
  • Donderdag 14-04-22 // 19:00 – 21:00

In een 2 uur durende workshop geef ik je alle tips en tricks hoe je op een simpele manier jouw mooie boeketten in de vaas moet zetten. Kies uit de mooiste voorjaarsbloemen en maak een boeket die helemaal past bij jou en je interieur. Leer anders naar bloemen kijken en leer verwonderen. 

*Bij deze workshop is de vaas inclusief! 


Praktische informatie

Workshops vinden plaats bij mijn atelier in Amersfoort. Ik zit in de creatieve werkomgeving Fabriek aan de Eem aan de Heliumweg 40 (op bedrijventerrein de Isselt). Parkeren kan naast de loods en is gratis.

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, fris en lekkers. Ik bied je professionele begeleiding en handige tips en tricks zodat jij je eigen stuk kunt maken en naar huis gaat met iets waar jij blij mee bent, uniek en handgemaakt! 

Aanmelden kan via de mail o.v.v. de workshop, de datum (evt. tijdstip), telefoonnummer, aantal personen, namen en e-mailadressen! In aanloop naar de workshop ontvang je van mij een e-mail met de laatste informatie. Na reservering ontvang je van mij de factuur!


 

Geen tijd om naar de workshop te komen, maar wil je wel een mooie en unieke krans voor in je huis of aan de deur? Ik maak ook kransen op maat. Af te halen bij mijn studio in Amersfoort en overal in Nederland bezorgd. Bel of mail voor de mogelijkheden!