Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops. Kijk voor de meest actuele workshops hieronder. 

Wil jij met een groep vriendinnen, collega’s of familie een workshop doen? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Workshops 2023

Voor aankomend jaar staan er al een aantal workshops gepland. Deze worden gegeven in mijn werkruimte in de Nieuwe Stad in Amersfoort. Onderstaand het aanbod en de bijbehorende data van de workshops:


Voorjaarskrans // €52,50
  • Zondag 19-03 // 10:00 – 12:00
  • Woensdag 22-03 // 19:00 – 21:00
  • Donderdag 23-03 // 19:00 – 21:00

De natuur wordt weer langzaam wakker; het is bijna voorjaar! Tijd voor een nieuwe workshop. Kom jij op een van bovenstaande data jouw eigen voorjaarskrans maken? In een 2 uur durende workshop maak jij van diverse groen materialen en andere natuurlijke /gekleurde materialen een gezellige voorjaarskrans die past bij jou! Wil je hem maken voor aan je voordeur? Komt de krans binnen te hangen?Of leg je ‘m liever liggend op tafel? Alles kan, alles mag! 

Ik zorg voor diverse soorten groen, mooie materialen in pasteltinten en lint om jouw voorjaarskrans te maken zoals jij dat wil. Ik zorg daarnaast voor wat voorjaarbloeiers, decoratie eitjes en veertjes om de krans nóg gezelliger te maken. 


Droogbloemenkrans  // €52,50
  • Dinsdag 25-04 // 19:00 – 21:00

Wil jij jouw interieur opleuken met een droogbloemenkrans? Kom dan op 1 van bovenstaande data jouw unieke creatie maken. In een 2 uur durende workshop mag jij helemaal los gaan met allerlei soorten droogbloemen.  

 


Praktische informatie

Workshops vinden plaats in mijn atelier in Amersfoort of op het terrein van de Nieuwe Stad. Mijn atelier bevindt zich in de oude Prodentfabriek op het terrein van de Nieuwe Stad in Amersfoort (Oude Fabriekstraat 14, 3812 NR).  Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, fris en lekkers. Ik bied je professionele begeleiding, voldoende materialen en handige tips en tricks zodat jij je eigen stuk kunt maken en naar huis gaat met iets waar jij blij mee bent; uniek en handgemaakt! 

Aanmelden kan via de mail o.v.v. de workshop, de datum (evt. tijdstip), telefoonnummer, aantal personen, namen en e-mailadressen! In aanloop naar de workshop ontvang je van mij een e-mail met de laatste informatie. Na reservering ontvang je van mij de factuur. Na betaling is je reservering definitief! 

Geen tijd om naar de workshop te komen, maar wil je wel een mooie en unieke krans voor in je huis of aan de deur? Ik maak ook kransen op maat. Af te halen bij mijn studio in Amersfoort en overal in Nederland bezorgd. Bel of mail voor de mogelijkheden!