Workshops

Een aantal keer per jaar organiseer ik workshops. Kijk voor de meest actuele workshops hieronder. 

Wil jij met een groep vriendinnen, collega’s of familie een workshop doen? Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.


Workshops 2022

Voor aankomend najaar staan er al een aantal workshops gepland. Deze worden gegeven in mijn werkruimte in Amersfoort. Onderstaand het aanbod en de bijbehorende data van de workshops:


Kerstkrans // €52,50
 •  Donderdag 08-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
 • Zondag 11-12 // 14:00 – 16:00 (VOL!)
 • Dinsdag 13-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
 • Woensdag 14-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
 • Zaterdag 17-12 // 10:00 – 12:00 (VOL!)
    • // 14:00 – 16:00 (VOL!)

De winter is aantocht en dat betekent dat ik weer kerstworkshops ga geven. Kom jij op een van bovenstaande data jouw eigen kerstkrans maken? In een 2 uur durende workshop maak jij van diverse (kerst)groen materialen en andere natuurlijke /gekleurde materialen een kerstkrans die past bij jou! Wil je hem maken voor aan je voordeur? Of liever liggend voor op tafel?

Ik zorg voor diverse soorten groen, mooie materialen en lint om jouw kerstkrans te maken zoals jij dat wil. Wil je er zelf nog lichtjes of balletjes in? Neem deze gerust zelf mee! 

Foto van Pinterest

Modern kerststuk  // €52,50
 • Woensdag 07-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)
 • Zondag 11-12 // 10:00 – 12:00 (VOL!)
 • Donderdag 15-12 // 19:00 – 21:00 (VOL!)

Wil jij jouw interieur opleuken met een kerststuk van nu? Kom dan op 1 van bovenstaande data een kerstuk maken. In een 2 uur durende workshop mag jij helemaal los gaan met allerlei natuurlijke materialen, decoratie en kaarsen! Je mag kiezen tussen een schaal of een pot. Qua decoratie kan je kiezen tussen wit/zilver, rood of goud/bruin/koper! Geef jouw keuze voor door bij aanmelding! 

Onderstaande foto’s zijn slechts ter inspiratie – je maakt je eigen, unieke stuk! 

Foto’s van Pinterest

Kerstboeket schikken // €52,50
 • Woensdag 21-12 // 19:00 – 21:00 (nog 4 plekjes!)

In een 2 uur durende workshop geef ik je alle tips en tricks hoe je op een simpele manier jouw mooie boeketten in de vaas moet zetten. Kies uit de mooiste bloemen, takken, groenmaterialen en geverfde materialen en maak een kerstboeket die helemaal past bij jou en je interieur. Leer anders naar bloemen kijken en leer verwonderen. Kom een kerstboeket maken op woensdag 21-12 zodat de bloemen op hun allermooiste zijn met de kerst!

Met keuze uit diverse soorten groen (o.a. Pinus, Eucalyptus), Amaryllissen, Rozen, Ilex Bessentakken en nog veel meer! 

*Bij deze workshop is de vaas inclusief! 


Praktische informatie

Workshops vinden plaats bij mijn atelier in Amersfoort. Ik zit in de creatieve werkomgeving Fabriek aan de Eem aan de Heliumweg 40 (op bedrijventerrein de Isselt). Parkeren kan naast de loods en is gratis.

Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, fris en lekkers. Ik bied je professionele begeleiding en handige tips en tricks zodat jij je eigen stuk kunt maken en naar huis gaat met iets waar jij blij mee bent, uniek en handgemaakt! 

Aanmelden kan via de mail o.v.v. de workshop, de datum (evt. tijdstip), telefoonnummer, aantal personen, namen en e-mailadressen! Voor het kerststuk ontvang ik graag de voorkeur voor schaal of pot en welke kleurabe je graag zou willen qua decoratie. In aanloop naar de workshop ontvang je van mij e Men e-mail met de laatste informatie. Na reservering ontvang je van mij de factuur. Na betaling is je reservering definitief! 

 

Geen tijd om naar de workshop te komen, maar wil je wel een mooie en unieke krans voor in je huis of aan de deur? Ik maak ook kransen op maat. Af te halen bij mijn studio in Amersfoort en overal in Nederland bezorgd. Bel of mail voor de mogelijkheden!