Over mij

Bloemen zeggen meer dan duizend woorden dus ik hou het kort…

MWie er achter deze website zit? Dat ben ik, Mariëtte de Ridder, 29 jaar en een bijzonder grote passie voor bloemen. Met ruim 14 jaar ervaring bij een prachtige bloemenkraam, was het eigenlijk onvermijdelijk dat ik verder wilde met bloemen. Het duurde even voordat ik daarachter kwam, maar ik heb me vierenhalf jaar geleden om laten scholen tot bloemist en zie hier; een droom die werkelijkheid is geworden. Bezig zijn met een bijzonder mooi product dat liefde brengt, troost geeft maar vooral ook heel veel plezier en geluk.

Vanuit mijn veel te toffe werkruimte in Amersfoort maak ik op bestelling bloemwerk voor leuke gebeurtenissen zoals een bruiloft, feest, verjaardag (of natuurlijk zomaar;-)) en minder leuke gebeurtenissen zoals een uitvaart.

Mijn werkwijze? Ik maak graag persoonlijk kennis met je om jouw wensen te bespreken en advies te geven. Eenmaal duidelijk wat jouw wensen zijn, maak ik een offer you cant refuse

Neem anders gewoon contact me met op, dan bespreken we het verder tijdens een kop koffie!

— Mariëtte