Over mij

Bloemen zeggen meer dan duizend woorden dus ik hou het kort…

M
Foto: Roanna Fotografie

Wie er achter deze website zit? Dat ben ik, Mariëtte (Eykman-) de Ridder, inmiddels 30 jaar en een bijzonder grote passie voor bloemen. Met ruim 15 jaar ervaring bij een prachtige bloemenkraam, was het eigenlijk onvermijdelijk dat ik verder wilde met bloemen. Het duurde even voordat ik daarachter kwam, maar ik heb me vijfenhalf jaar geleden officieel om laten scholen tot bloemist en zie hier; een droom die werkelijkheid is geworden. Bezig zijn met een bijzonder mooi product dat liefde brengt, troost geeft maar vooral ook heel veel plezier en geluk.

Vanuit mijn veel te toffe atelier in Amersfoort maak ik op bestelling bloemwerk voor leuke gebeurtenissen zoals een bruiloft, feest, verjaardag (of natuurlijk zomaar;-)) en minder leuke gebeurtenissen zoals een uitvaart.

Foto: Roanna Fotografie

Inmiddels ben ik zelf getrouwd met mijn grote liefde Joost. Hoewel ik altijd heb gedacht dat trouwen niets voor mij zou zijn, al helemaal niet in een witte jurk, heb ik volmondig ja gezegd. En die witte jurk? Die was er, en wat voor één?! Niet geheel onbelangrijk, weet ik nu wat er allemaal komt kijken bij het plannen van een bruiloft. Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld, maar bloemen zijn een ontzettend belangrijke factor op zo’n dag. Het brengt sfeer en emotie. Een reflectie van wie je bent! En met al het moois dat tegenwoordig verkrijgbaar is kan ik magie toevoegen aan jullie dag! 

Mijn werkwijze? Ik maak graag persoonlijk kennis met je om jouw wensen te bespreken en advies te geven. Eenmaal duidelijk wat jouw wensen zijn, maak ik een offer you cant refuse

Neem anders gewoon contact me met op, dan bespreken we het verder tijdens een kop koffie!

— Mariëtte