Bruiloften & tarieven

‘Waar moet ik qua kosten voor bloemen voor onze bruiloft aan denken?’ – is denk ik de meest gestelde vraag aan mij als ik gemaild word door bruidsparen.

Bloemwerk is maatwerk. Ieder persoon is anders, heeft andere wensen en vindt iets anders belangrijk. Jij dus ook! Jouw bruiloft gaat helemaal worden zoals jij dat voor ogen hebt. Aan de hand van een thema of themakleur kan ik het bloemwerk aanpassen en unieke bloemcreaties verzorgen. Ik heb een aantal pakketten samengesteld om een idee te geven wat het het creëren van bloemenmagie nou allemaal kost. 

Hieronder kan je de 4 pakketten vinden. Deze pakketten zijn natuurlijk aan te passen naar jouw wensen, jouw kleuren en jouw bijzondere verhaal. 

Basic florals – Basic with a floral touchup – Spreading some floral love – Floral madness

Denk je na het zien van de pakketten; ‘ik wil nog unieker, ik wil out-of-the-box, ik wil dat iedereen omver wordt geblazen door de meest spectaculaire bloemeninstallaties!’ ? Ook dat kan! Ik laat jouw unieke bloem beleving tot leven komen. Dat kan al vanaf €1.995,-. Klik hier voor meer informatie over the FLORAL HEAVEN